De Rijp
Huzaar
Mijn Moeder
Trouwakte Matheus Kepers 1699
Het land van Hoogstraten
Mijn Vader
Oma Broers Vredevoort
Opa Broers
Opa en Oma Kepers van Aart
Zundert
Oudenbosch
Schutdorff
Berlicum
St. Jan 's-Hertogenbosch
Genealogie
Links
Home
Contact
Fotoboeken
Copyright 2007 Rob Kepers

De gegevens op deze website zijn beschermd. Het is u echter toegestaan de gegevens voor priv├ędoeleinden te gebruiken. Vermelding van de hier gevonden gegevens in een eigen genealogie dient te geschieden onder volledige bronvermelding.

Het is niet toegestaan, om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster/eigenaar van deze site, de op deze website aangeboden informatie te wijzigen, openbaar te maken, door te verkopen of rechten hierop te verlenen aan derden.

De genealogische gegevens op deze site zijn met grote zorg samengesteld en zijn deels gebaseerd op digitale bronnen, zoals het West-Brabants archief, ISIS en GENLIAS. Ook zijn de gegevens soms afkomstig van andere genealogen of zijn ze ter beschikking gesteld door familie of derden. De webmaster/eigenaar van deze site kan daarom nooit aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid van de informatie op deze website in welke vorm dan ook.

Heeft u bezwaar tegen de publicatie van bepaalde gegevens op deze site, dan kunt u dit, liefst per email, of via het contactformulier aan de webmaster van deze website kenbaar maken. 

 

De algemeen geldende privacyregels worden altijd gerespecteerd.

 

De webmaster,


Rob Kepers

Disclaimer