De Rijp
Huzaar
Mijn Moeder
Trouwakte Matheus Kepers 1699
Het land van Hoogstraten
Mijn Vader
Oma Broers Vredevoort
Opa Broers
Opa en Oma Kepers van Aart
Zundert
Oudenbosch
Schutdorff
Berlicum
St. Jan 's-Hertogenbosch
Genealogie
Links
Home
Contact
Fotoboeken
Copyright 2007 Rob Kepers
Welkom op de Linkpagina van de familie Kepers
Geweldige site van het Regionaal Archief Westbrabant

Digitaal te raadplegen DTB en BS gegevens van de voormalige gemeenten Etten-Leur, Fijnaart en Heijningen, Hoeven, Klundert, Oudenbosch, Oud en Nieuw Gastel, Rijsbergen, Standdaarbuiten, Willemstad, Zevenbergen en Zundert en van het voormalige waterschap Land van Nassau.

Genalogielinks

Mooie site van Marc Gabriels.

Met veel digitale gegevens van West Brabant en Noord Antwerpen. Bestaat uit een genealogisch portaal, een genealogischforum, een genealogische netring, genealogische werkgroepen en genealogische dochters.

Aldfaer website.

Al mijn gegevens zijn vastgelegd in Aldfaer. Het is een krachtig, gebruikersvriendelijk en zeer uitgebreid Nederlandstalig Windows-programma voor het vastleggen van alle stamboomgegevens.

GenCircles.

Op deze internationale zoeksite heb ik veel gegevens kunnen vinden of kunnen verifieren. Wellicht heeft u er ook geluk.

TNG.

Alle genealogische gegevens op deze website worden gepresenteert met TNG ("the Next Generation of Genealogy Sitebuilding") een fantastisch programma dat is gemaakt door Darrin Lythgoe.

Prachtige nieuwe site van Jan Broos. 

Jan is initiatiefnemer van het Geneaforum voor Baarle en omgeving  een genealogisch forum voor Baarle-Nassau, Baarle-hertog, Chaam, Alphen, Meer, Meerle, Minderhout, Wortel, Hoogstraten, Merksplas, Rijkevorsel, Beerse, Vosselaar, Tunrhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel. Daarnaast is Jan nooit te beroerd om te helpen.

Geneanet.

Ook op deze genealogische zoeksite heb ik veel gegevens kunnen vinden. Deze site is zeker de moeite waard.

Martien Verreijt.

Martien houdt zich o.a. bezig met een genealogische inventarisatie van de bevolking van het Brabantse Esch. Hebt u hier belangstelling voor neem dan contact op met Martien via zijn website.